Beszerelési útmutató
+36 70 282 2832 info@windesa.hu Gyors szállítás Német minőség

Jogi nyilatkozat

Jognyilatkozat

Cégnév: Windesa Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: H-8647 Balatonmáriafürdő, Hóvirág u. 6.

Adószám: 26760065-2-14
Cégjegyzékszám: 14-09-317001

E-mail: info@windesa.hu
Telefon: +70 282 2832

Felelős

A Windesa Korlátolt Felelősségű Társaság átveszi a www.windesa.hu online bolt teljes körű technikai kezelését és az adatvédelmi törvények értelmében felelős szerv.

Online vitarendezés a 14. cikk (1) bekezdése értelmében:

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezés (OS) számára a http://ec.europa.eu/consumers/odr/ címen.

Felelősségi kör

A Windesa Kft nagy gondossággal állítja össze a weboldal tartalmát, és gondoskodik arról, hogy rendszeresen frissüljön. Az információ csak nem kötelező érvényű általános információkra szolgál, és nem helyettesíti a vásárlási döntéshez szükséges részletes egyedi tanácsokat. A műszaki jellemzők bármikor megváltozhatnak. A Windesa Kft nem vállal felelősséget az ezen oldalakon szereplő információk aktualitásáért, helyességéért és teljességéért, illetve a problémamentes hozzáférésért. Ha harmadik fél webhelyeire (hivatkozásaira) hivatkozunk, a Windesa Kft nem vállal felelősséget a hivatkozott oldalak tartalmáért. A linkre kattintva elhagyja a Windesa Kft által kínált információkat. Ezért eltérő rendeletek vonatkozhatnak a harmadik felek ajánlataira, különös tekintettel az adatvédelemre. Továbbá a Windesa Kft kizárja a szolgáltatásokért való felelősségét, különösen, amikor a Windesa Kft által rendelkezésre bocsátott fájlokat letölti a Windesa Kft internetes oldalairól, a szolgáltatás enyhén gondatlan megsértése miatt, kivéve, hogy ezek nem kapcsolódnak lényeges szerződéses kötelezettségekhez, továbbá nem érintik az életet, egészséget vagy testet, vagy követeléseket a termékfelelősségről szóló törvény szerint.

Szerzői jog

Eltérő rendelkezés hiányában a weboldalon közzétett összes szöveg, kép és egyéb mű a Windesa Kft szerzői jogának hatálya alá tartozik. A Windesa Kft írásbeli hozzájárulása nélkül kifejezetten tilos a tartalom sokszorosítása, terjesztése, tárolása, továbbítása, közvetítése, továbbadása vagy továbbítása.