Beszerelési útmutató
+36 70 282 2832 info@windesa.hu Gyors szállítás Német minőség

Rólunk

Vevőink igényeivel együtt növekszünk

Vevőink nagy része 2003-ban ismert meg bennünket a Boli szélterelőkön keresztül, amellyel a kabriók vezetése jelentősen kellemesebbé vált és optikailag is „feldobta” az autó megjelenését. Ezekből a tapasztalatokból alakult meg a Windesa GmbH 2007-ben.

A vevőink igényeire és kívánságaira fókuszálva folyamatosan továbbfejlődtünk és új termékekkel bővítettük kínáltunkat. Azóta nem csak lakossági vevőink körében, hanem ipari megrendelőinknél is jó hírnévnek örvendenek innovatív, magas minőségű szélterelő valamint árnyékoló rendszereink.

A gyártásban és a szolgáltatásainkban a minőség és megbízhatóság tett bennünket sikeressé. Szakértő és motivált csapatunk Önért dolgozik.

A gyártás

Windesa első osztály – több mint ígéret

A komfortos utazás a Windesa első osztályú termékeivel Osnabrückben kezdődik. Ezen a telephelyünkön történnek a termékfejlesztések jelentős lépései, itt található a menedzsment, beszerzés, gyártás, logisztika és vevőszolgálat. Az 1200 m2-es gyártócsarnokunkban folyamatosan növekvő tudással, egyedi eljárással és nagyobbrészt kézi szereléssel készítjük termékeinket, amelyeket a szállítás előtt 100%-ban ellenőrzünk. A szerszámokat, felszereléseket nagyrészt saját magunk álltjuk elő, és csak a legnagyobb pontosság elfogadható számunkra.

Így büszkék lehetünk arra, hogy a gyártás teljes folyamatát végigkíséri a „made in Germany” kijelentés mögött megtalálható minőség, pontosság és megbízhatóság.

A saját magunkkal szembeni követelmény: Firstclass minőség – az ötlettől a vevőknél történő felhasználásig. Számunkra ez a következőket jelenti:

Kreativitás a vevői igények felismeréséhez és az ötletek megvalósításához a magasabb komfort eléréséhez. Kiváló minőségű alapanyagok felhasználása kizárólag német gyártással, szereléssel, a gyártás saját, magasan képzett szakembereinkkel történik a részletek iránti szeretettel. A gyártási eljárások folyamatos fejlesztése és optimalizálása, széleskörű vevőszolgálat, a szállítási határidők pontos betartása elsődleges követelmény számunkra.  

Ezeket az irányelveket szem előtt tartva hoztuk létre magyarországi vevőszolgálatunkat, bízva abban, hogy elnyerjük vevőink bizalmát és elégedettségét.

Győződjön meg Ön is a Windesa Firstclass minőségről – minden termékünkben megtalálja.